Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ



Η ενασχόληση με τη μαγεία είναι ένα θέμα που συγκινεί πολλούς ανθρώπους. Στην πλειοψηφία τους αυτοί που εντυπωσιάζονται είναι όσοι δεν έχουν κατανοήσει σε βάθος την αιτία αυτού που αποκαλείται «λευκή μαγεία» και «μαύρη μαγεία». Αυτό που δεν μπορούμε να δούμε με τα φυσικά μας μάτια αλλά κατά καιρούς χρησιμοποιούμε προς όφελος μας είναι μαγεία. Δυνητικά έχουμε όλοι πρόσβαση σε όση γνώση χρειαζόμαστε για να είμαστε μάγοι. 

  • Λευκή Μαγεία: Λευκή μαγεία μπορεί να εφαρμόζει ένας μύστης ο οποίος προσεύχεται για την ευημερία όλου του πλανήτη αλλά λευκή μαγεία μπορεί να ονομαστεί και αυτό το οποίο πετυχαίνει το άναμα ενός κεριού μπροστά σε ένα εικόνισμα και η προσευχή του πιστού για τη θεραπεία ενός δικού του ανθρώπου. Δεν έχει πάντα σημασία ο βαθμός στον οποίο ο άνθρωπος γνωρίζει πως επενεργεί, τι κάνει και που απευθύνεται αλλά η πρόθεση του. Ο μάγος της λευκής μαγείας δεν χρησιμοποιεί ανθρώπινο αίμα. Εξωτερικά φαίνεται ότι εργάζεται με βότανα και σιρόπια. Δηλαδή εμφανίζεται σαν γιατρός, που θεραπεύει τα θύματα, τα οποία φεύγουν «καραβοτσακισμένα» από την δράση της μαύρης μαγείας εναντίον του.

  • Μαύρη Μαγεία:Η μαύρη μαγεία γίνεται με τη συνεργασία δυνάμεων του κακού (άυλες ή ενσαρκωμένες οντότητες έξω από το θεϊκό φως).Η Μαύρη μαγεία χρησιμοποιεί ανθρώπινο αίμα και προπαντός παιδικό.
Αποτέλεσμα εικόνας για witches tumblr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου