Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

ΜΑΓΟΣ - ΜΑΓΙΣΣΑ

Τι κάνει ο μάγος;
Η τελετή της μαγείας γίνεται από τον μάγο,ο οποίος χρησιμοποιεί τεχνικές, αντικείμενα ή ζώα,προκείμενου να εξουσιάσει τη βούληση των ανθρώπων και να τους κάνει κακό (μαύρη μαγεία) .Ο σύγχρονος άνθρωπος αντιδρά στα ακούσματα περί μαύρης μαγείας είτε με κοροϊδία και χιουμοριστικά ξεσπάσματα είτε με καχυποψία, με τις δυτικές κοινωνίες να περιβάλουν σήμερα ολοένα και πιο συστηματικά τη μαύρη μαγεία με τον μανδύα της προκατάληψης και της δεισιδαιμονίας.


Τι είναι μια μάγισσα;
Αυτό είναι ένα δύσκολο ερώτημα γιατί υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες διαφορετικά είδη μαγισσών και παραδόσεις μαγείας που μπορεί να ποικίλουν ανάλογα από τόπο σε τόπο και από άτομο σε άτομο. Ωστόσο, το είδος της μάγισσας για το οποίο γράφω είναι αρκετά απλό. Απλώς, στον κόσμο μου, μια μάγισσα είναι μια Σοφή γυναίκα (ή άνθρωπος) που χρησιμοποιεί ενέργεια για να κάνει κάποια πράγματα να συμβούν. Και πάντα προσπαθεί να κάνει πρακτικές που ξέρει για να κάνει τους άλλους ευτυχισμένους.

Σημάδια που μπορεί να έχει ένας μάγος ή μία μάγισσα:
Δεν σας αρέσουν τα πλήθη. Η ενέργεια όλων αυτών των ανθρώπων φαίνεται να στροβιλίζεται και να σας εξοργίζει. Έχετε συχνά πονοκέφαλο, ή αισθάνεστε χωρίς κέφι, ή ελαφρώς άρρωστος εάν έχετε κολλήσει στη μέση ενός μεγάλου πλήθους και καταλαβαίνετε ότι υπάρχει αρνητική ενέργεια.
Έχετε πάντα τη δυνατότητα να βασίζεστε στη διαίσθησή σας. Κάθε φορά που χρειάζεται να πάρετε μια κρίση, η διαίσθησή σας έχει κλωτσήσει για να σας καθοδηγήσει. Εάν δεν είστε σίγουροι για τα κίνητρα κάποιου, η διαίσθησή σας έφερε αμέσως έξω από αυτήν την κατάσταση. Εάν θέλατε να πάρετε μια απόφαση και τελικά αποφασίσατε να την προχωρήσετε γιατί κάτι σας το λέει μέσα σας, ακολουθήσατε δηλαδή τη διαίσθησή σας εν θα έχετε κανένα πρόβλημα ώστε να πετύχετε το σκοπό σας

Ο θάνατος πάντα σας γοητεύει. Συχνά αισθάνεστε σαν οι άνθρωποι που έχουν περάσει δεν έχουν πάει πουθενά κάπου παράξενα. Είναι ακριβώς πίσω από ένα λεπτό πέπλο και έχουν τις ιδιορρυθμίες τους και τους χαρακτήρες τους ακριβώς όπως τους ζωντανούς. Ταυτόχρονα, γνωρίζετε ότι είμαστε όλοι μέρος ενός συνόλου
Αποτέλεσμα εικόνας για tumblr witches

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου